Case inzenden

Ben jij trots op jullie sponsorcase? Zend jullie sponsorcase nu in!

Dit jaar hebben we de inschrijving in twee stukken geknipt. Je kunt de case t/m 26 september 2018 via onderstaand formulier aanmelden. Daarna ontvang je van ons een motivatieformulier, waarop de jury je case daadwerkelijk gaat beoordelen. Zowel onderstaand formulier als het motivatieformulier dienen uiterlijk 26 september ingediend te zijn.

Medio oktober worden de genomineerden kenbaar gemaakt. Ben je genomineerd? Dan word je uitgenodigd voor het houden van een presentatie aan de hoofdjury en de vakjuryvoorzitter.

Aan het inzenden zijn inschrijfkosten verbonden. De kosten voor deelname bedragen € 295,- (excl. BTW) per case. In het formulier kun je het factuuradres invullen. Alle inzendingen voor de SponsorRingen dienen geheel of gedeeltelijk plaats gevonden te hebben in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 augustus 2018 en worden louter op de resultaten in dit genoemde jaar beoordeeld. Daarnaast worden inzendingen voor de specifieke SponsorRingen op verschillende wijzen beoordeeld.

Sponsoring is de relatie die een sponsor (merk of bedrijf) aangaat met een organisator of rechtenhouder* van o.a. een persoon, activiteit, organisatie of evenement, waarbij de sponsor financiële middelen, goederen, diensten of andere waardeerbare tegenprestaties inbrengt en in retour o.a. waarden, associaties en diensten ontvangt, teneinde bedrijfs- en / of marketingdoelstellingen van de sponsor te realiseren.
*(sponsor kan ook zelf organisator of rechtenhouder zijn)

zend je case in