Case inzenden

Ben jij trots op jullie sponsorcase? Zend jullie sponsorcase nu in!

Dit jaar hebben we de inschrijving in twee stukken geknipt. Je kunt de case tot en met 19 september 2018 via onderstaand formulier aanmelden. Daarna ontvang je van ons een motivatieformulier, waarop de jury je case daadwerkelijk gaat beoordelen.

Het motivatieformulier dient uiterlijk 26 september ingediend te zijn. Voor het invullen van het motivatieformulier heb je na je aanmelding dus nog ruim de tijd! Medio oktober worden de genomineerden kenbaar gemaakt. Ben je genomineerd? Dan word je uitgenodigd voor het houden van een presentatie aan de hoofdjury en de vakjuryvoorzitter.

Aan het inzenden zijn inschrijfkosten verbonden. De kosten voor deelname bedragen € 295,- (excl. BTW) per case. In het formulier kun je het factuuradres invullen. Alle inzendingen voor de SponsorRingen dienen geheel of gedeeltelijk plaats gevonden te hebben in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 augustus 2018 en worden louter op de resultaten in dit genoemde jaar beoordeeld. Daarnaast worden inzendingen voor de specifieke SponsorRingen op verschillende wijzen beoordeeld.

Sponsoring is de relatie die een sponsor (merk of bedrijf) aangaat met een organisator of rechtenhouder* van o.a. een persoon, activiteit, organisatie of evenement, waarbij de sponsor financiële middelen, goederen, diensten of andere waardeerbare tegenprestaties inbrengt en in retour o.a. waarden, associaties en diensten ontvangt, teneinde bedrijfs- en / of marketingdoelstellingen van de sponsor te realiseren.
*(sponsor kan ook zelf organisator of rechtenhouder zijn)

Case inzending

Met dit formulier kun je een SponsorRing case inzending doen.

Stap 1 van 3

33%
  • CATEGORIE
  • Iedere inzending van een case met een maximaal budget (sponsorbijdrage en eventuele activatie) van € 100.000 (excl. BTW) kan voor deze prijs in aanmerking kan komen. Een prijs in deze categorie staat los van eventuele prijzen in andere categorieën.
  • Contactgegevens sponsor
zend je case in