Miele doet opnieuw de was op Lowlands

© @[239292252786287:Marty Marn Photography] / Martijn Barzilaij

Dit is een artikel van MarketingTribune

Miele herhaalt zijn PowerWash-activatie op Lowlands. Naast het ‘meest doorgedraaide alternatief voor de campingdouche’ is er dit jaar ook aandacht voor de fijnproevers met de Miele Stoomoven.

Om ook bij een jongere doelgroep merkvoorkeur te creëren, is vorig jaar de Miele PowerWash op Lowlands ingezet. In een enorme wasmachine konden bezoekers zelf, op een verrassende manier, een kort ‘wasprogramma’ ervaren. Terwijl ze feestend stonden te bubbelen, werden de festivaloutfits van de bezoekers gewassen, gedroogd en gestreken.

Miele doet opnieuw de was op Lowlands

Naast PowerWash ook Stoomoven

Naast de Miele PowerWash legt Miele dit jaar ook een link naar de eigen keukenapparatuur met de Miele Stoomoven als foodstand. Op het festivalterrein staat een uitvergrote stoomoven, waar de hele dag koolhydraat- en eitwitrijke stoomgerechten worden verkocht. Bomvol energieke voedingsstoffen die in de stoomovens van Miele volledig behouden blijven, zoals vitamines en mineralen.

Via deze tweede activatie kan de feestvierende Lowlands-ganger snel weer opladen. Daarmee wordt niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de festivalganger verzorgd, aldus de sponsor.

Aanjagen via social media

Uiteraard worden deze beide activatie slim aangejaagd via (social) media. Zo besteedt Miele er aandacht aan op Facebook en Instagram. Ook komt er een eventpagina PowerWash op de Lowlands-website.

Miele won vorig jaar met deze case een SponsorRing in de categorie Entertainment en Events.

Blijf op de hoogte