SponsorRingen 2018: scoor jij dit jaar met jouw sponsor-case?

Dit is een artikel van MarketingTribune. 

Festivals, Tour de France, WK Voetbal en Amsterdam Pride… Deze zomer is weer een walhalla voor sponsors. Ook de rest van het jaar gebeurde er veel op sponsorgebied. Heb jij een case waar je trots op bent? Stuur hem dan in voor een SponsorRing!

De SponsorRingen 2018 beloven een spektakel te worden met zeer uiteenlopende cases: van groot tot klein, van sport tot cultuur, van oudgediende tot nieuwkomer. De inzending van sponsor-cases is nog geopend tot 19 september, dus gebruik deze zomer om een perfecte award-case te schrijven.

Kracht van sponsoring

Imre van Leeuwen, voorzitter van Stichting SponsorRingen: ‘Wij geloven in de kracht van sponsoring, want sponsoring is zoveel meer dan het verbinden van een naam aan een event, domein of organisatie! Door het mooiste werk, met het beste resultaat, te delen met andere marcom-professionals hopen we velen te inspireren en te motiveren.’

De uitreiking van de SponsorRingen vindt plaats op maandag 26 november 2018. Er worden prijzen uitgereikt in negen categorieën. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van veertig vakspecialisten.

Enthousiast geworden en meedoen? Het aanmelden van je case kan hier.

 

Blijf op de hoogte