Case inzenden

Ben jij trots op jullie sponsorcase? Zend jullie sponsorcase nu in!

Ook dit jaar hebben we de inschrijving in twee stukken geknipt. Je kunt de case t/m 19 september 2019 via onderstaand formulier aanmelden. Daarna ontvang je van ons een motivatieformulier, waarop de jury je case daadwerkelijk gaat beoordelen. Zowel onderstaand formulier als het motivatieformulier dienen uiterlijk 19 september ingediend te zijn.

Medio oktober worden de genomineerden kenbaar gemaakt. Ben je genomineerd? Dan word je uitgenodigd voor het houden van een presentatie aan de hoofdjury en de vakjuryvoorzitter.

Aan het inzenden zijn inschrijfkosten verbonden. De kosten voor deelname bedragen € 295,- (excl. BTW) per case. In het formulier kun je het factuuradres invullen. Alle inzendingen voor de SponsorRingen dienen geheel of gedeeltelijk plaats gevonden te hebben in de periode van 1 september 2018 tot en met 31 augustus 2019 en worden louter op de resultaten in dit genoemde jaar beoordeeld. Daarnaast worden inzendingen voor de specifieke SponsorRingen op verschillende wijzen beoordeeld.

Na het invullen ontvang je een mail op het opgegeven e-mailadres. Hiermee kan je het motivatieformulier downloaden en dit terugsturen naar l.thomson@bbp.nl. LET OP : Kijk ook in je SPAM folder van je emailclient. Het kan dat de mail hierin is terechtgekomen.

 

Zend je case in